199.900,00 €

105 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 2019, 200 m2 zemljišča, pritličje, Stanovanje se nahaja v 2 stanovanjski stavbi - dvojčku na lepi lokaciji v Šenčurju - Sr. Vas, prodamo. Cena: 199.900,00 EUR


105 m2  0

Pošlji prijatelju

Vsi prostori so maksimalno domišljeni in uporabni. V pritličju je velika dnevna soba z kuhinjo in jedilnico v velikosti cca 44 m2, shramba z utilitijem, predprostor z veliko vgradno omaro in WC, v mansardi pa se nahajata 2 prostorni sobi, kabinet, velika kopalnica in garderobna soba. Razporeditev je maksimalno premišljena in optimalno razporejena.

Lokacija izjemno zanimiva, sončna saj se nahaja le malo iz centra Šenčurja, v neposredni bližini so: vrtec, šola, lekarna, občina, do izvoza Kranj Vzhod je cca 2 km, kar omogoča zelo dobro in hitro povezavo z Kranjem cca 4 km in Ljubljano. V neposredni bližini je veliko rekreacijskih površin, kjer je velika možnost sprehodov in prostočasnih dejavnosti.

Vgrajeni so sami kvalitetni materiali: termo zidaki, talna toplotna izolacija, stenska izolacija v debelini 16 cm, izolacija mansarde v debelini 26 cm vgrajena INTERNORM 3 slojna okna, vsaka enota ima 2 parkirišča in atrij. Skupnega zemljišča je 200 m2. Vgrajeni materiali zagotavljajo izjemno nizke stroške ogrevanja.

Enote bodo izdelane v 5 GF.

Kupec ima strošek posredovanja agencije v višini 2%.

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Kranj

Naselje: Šenčur

Wc

Kuhinja

Garaža

Parkirišče

Balkon

Centralna

Dostop

Pogled