160.000,00 €

60 m², apartma, zgrajen l. 2013, 2/3 nad., Apartma čisto blizu obale, 50 m od plaže, izjemen razgled na bližnje otoke severne Dalmacije iz velikega, udobnega balkona, velikosti 13 m² in lastnim parkiriščem, prodamo. Cena: 160.000,00 EUR


60 m2  0

Pošlji prijatelju

 Neto površina apartmaja je 44,25 m²  + velika terasa v izmeri 13,05 m². Sestoji iz dveh spalnic z dvema dvojnima posteljama, dnevne sobe, jedilnice in kuhinje, kopalnice in hodnika. Apartma se nahaja ob morju, plaže z drobnimi kamenčki in kristalno čisto vodo, primerno za otroke. Apartma zagotavlja popolno zasebnost - brez pogledov iz sosednjih apartmajev ali iz ceste. Apartmaju pripada parkirno mesto v višini 13,10 m² in delež skupnih prostorov (klet). Kvalitetna gradnja in izolacija stavbe, solarno gretje vode ter dodatno skupni bojler. Apartma je opremljen s pralnim in pomivalnim strojem, novo, močno in kvalitetno klima napravo ter napo z odvajanjem zraka iz stanovanja. Mirni in urejeni sosedje. Lastništvo čisto in urejeno, 1/1. Opcija pri prodaji je zasebni privez.

V bližini so trgovina, bari, konobe, otroško igrišče.

Mandre so majhno, urejeno, večinoma turistično mirno naselje ob morju na otoku Pagu z zelo čisto vodo. Plaža Zrće je oddaljena 9 km, številne plaže so dostopne v Mandrah in v bližini.

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

Regija: Zadarska

Upravna enota: VSE

Naselje: Pag

Wc

Kuhinja

Garaža

Parkirišče

Balkon

Centralna

Dostop

Pogled